El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Papers de la Fundació




N.158

Next Left. L`esquerra del futur

FEPS

 

Després de les eleccions al Parlament Europeu de juny de 2009, la Fundació d'Estudis Progressistes Europeus (FEPS), amb el suport de l'Institut Karl Renner, va emprendre el projecte Next Left.  

Aquest projecte, consistent en la creació d'un grup de debat i reflexió, i dirigit per l'excanciller austríac, Alfred Gusenbauer, es va crear amb l'objectiu de contribuir a la renovació de la socialdemocràcia europea, i aprofundir en les causes i conseqüències de la situació actual dels partits progressistes europeus. Fruit de les intervencions i aportacions realitzades, la FEPS va elaborar l'article "Next left" , que ara, amb la voluntat d'aprofundir en el debat i acostar-lo a la ciutadania i mitjans de comunicació catalans i espanyols, la Fundació Rafael Campalans ha traduït i publicat ,en la col•lecció Papers de la Fundació.  

Next Left. L'esquerra de futur
, és doncs un recull de les conclusions sobre el futur de l'esquerra europea; les circumstàncies de la crisi de la socialdemocràcia; els valors i la nova agenda política del socialisme; i els reptes en matèria d'organització i comunicació dels partits socialistes i socialdemòcrates.


[PDF]



 


 

Papers de la Fundació anteriors


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

El Futur és Federal
frc Llibres

Transparència

Diari de Miquel Iceta

Economistas frente a la crisis

reformafederal.info

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS