El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

02/07/2013

"Queries" està d'estrena

La revista Queries, que edita la Fundació Europea d’Estudis Progressistes (FEPS) des de fa uns anys, ha canviat la seva imatge i n’ha ampliat els continguts. Nou disseny, nova distribució dels temes, i millor accessibilitat a cadascuna de les seccions de què disposa aquesta publicació trimestral, que se centra en el debat sobre el futur de l’esquerra europea, però també obre les portes a altres temes d’actualitat.

Com apunta el president de la FEPS i ex primer ministre d'Itàlia, Massimo D'Alema, a l'editorial d'aquest nou número, "Queries vol oferir una oportunitat a tothom d'estar informat sobre els grans problemes que afronta Europa a l'actualitat (...). La gran majoria de ciutadans europeus estan totalment immersos en les perspectives nacionals, i estan mancant d'una revista europea d'opinió. L'ambició principal d'aquest nou Queries busca estimular el debat anant més enllà del pensament dominant mitjançant noves idees, obrint la porta a noves propostes i solucions innovadores".

Com no podia ser d'altra manera, el tema central d'aquest nou número són les eleccions europees de l'any vinent: "2014, EU elections: citizenship in action".

Des de la Fundació Rafael Campalans us recomanem que hi feu una ullada. Podeu accedir-hi des d'aquí.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS