El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

06/06/2018

La Fundació celebra el nomenament de Meritxell Batet i Josep Borrell com a ministres del nou Govern de Pedro Sánchez

La Fundació Rafael Campalans es felicita per l’anunci de l’imminent nomenament per al nou Govern espanyol de dos noms molt lligats a la Fundació: Meritxell Batet com a ministra de Política territorial i Funció pública i de Josep Borrell com a ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.

Meritxell Batet, membre del patronat de la Fundació i de la seva comissió executiva, és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Professora de Dret Constitucional en aquesta universitat, és actualment la coordinadora dels diputats del PSC al Congrés.

La vinculació de Batet amb la Fundació ve de lluny, sempre relacionada amb l’impuls de la reflexió i el debat entorn al federalisme, un dels nostres principals eixos de treball.

La relació del nou ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, amb la Fundació ve donada per la seva tasca al capdavant d’una de les vicepresidències de la Fundació Europea d'Estudis Progressistes (FEPS), la fundació del Partit Socialista Europeu, de la qual som membres des de l'any 2010.

Borrell, president també del Consell Científic de la FEPS, principal òrgan assessor de la fundació, tant a nivell intel·lectual, com científic i estratègic, és enginyer aeronàutic amb màster en Matemàtiques aplicades per la Universitat d’Stanford. En la seva llarga trajectòria política ha estat secretari d’Estat d’Economia, secretari d’Estat d’Hisenda, ministre d’Obres Públiques, Transports i Medi Ambient, i president del Parlament Europeu.

Sort i encerts a tots dos!

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS