El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

07/05/2017

Seguiment dels resultats de la segona volta de les eleccions presidencials franceses

La Fundació Rafael Campalans, juntament amb el PSC de Barcelona, va organitzar el passat diumenge, 7 de maig, una jornada de seguiment dels resultats de la segona volta de les eleccions presidencials franceses.

La soirée électorale, que va comptar amb unes paraules de benvinguda de Carlos Prieto, secretari d'organització del PSC Barcelona, i la presentació d'Esther Niubó, directora de la Fundació Rafael Campalans, va comptar amb una anàlisi inicial de les campanyes dels candidats, resultats de la primera volta i sondejos a càrrec de Gabriel Colomé, professor de Ciència Política UAB i Oriol Bartomeus, professor de Ciència Política UAB.

Un cop sabuts els primers resultats de la segona volta, van afegir-se a la taula Éric Mass, secretari de la Secció PS Barcelone i Sergio Maydeu, analista a PlayGroundDo, que van parlar de les conseqüències de la victòria d'Émmanuel Macron a nivell nacional i a nivell europeu i internacional.

Miquel Iceta, primer secretari del PSC, va intervenir a la cloenda tot recordant que "si Europa no canvia la seva orientació política, econòmica i social, la derrota del FN i Marine Le Pen no haurà servit de res". 

PDF

Targetó de l'acte

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS