El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

08/09/2014

La Fundació Rafael Campalans, present a l’Endavant

Comencem aquest curs 2014-2015 anunciant-vos una novetat: la Fundació estarà present a la revista Endavant, que el PSC publicarà cada dos mesos. A partir d'aquest setembre, l'Endavant oferirà als seus lectors tota la informació, novetats i previsions del Partit dels Socialistes de Catalunya, i reservarà sempre un espai a la Fundació.

En aquest primer número de la nova etapa, l'Endavant, que sortirà publicat aquesta Diada, la Fundació Rafael Campalans hi és present amb un article escrit per la Secretària General del Grup i Secretària d'Ocupació i Polítiques Socials del PSC, la diputada Eva Granados, sobre l'Informe social 2013. Atur, pobresa i desigualtats a Catalunya, publicat per la Fundació a principis d'any i dirigit per ella.

Granados alerta en el seu article "L'ascensor espatllat... i l'esglaó creixent" de l'augment de les desigualtats a casa nostra i reivindica un Estat del benestar renovat, que torni a ser instrument per a la garantia de drets de ciutadania i per a la promoció de la igualtat d'oportunitats.

Aprofitem per anunciar, com també fa Granados en el seu text, que l'Informe Social 2013 tindrà continuïtat, i que ja estem treballant en l'elaboració de l'informe d'enguany. De moment, però, podeu consultar aquí l'Informe de 2013.

 

PDF

Article d'Eva Granados a la revista "Endavant"

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS