El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

02/03/2020

Èxit de la presentació de “Moments del socialisme català” de Josep M. Sala

La Fundació Rafael Campalans ha presentat el llibre "Moments del socialisme català" de Josep Maria Sala i Griso aquest dilluns 2 de març al Casal Socialista Joan Reventós de Barcelona amb una sala plena de gom a gom, amb més de 300 assistents.

Esther Niubó, diiputada al Parlament, ha obert l'acte i agraït la presència de tothom en el seu darrer acte com a directora de la FRC.

Per la seva banda, José Montilla, president de la Fundació Rafael Campalans, ha dit que "el projecte del PSC està plenament vigent. Perquè tenim la causa de la igualtat i la llibertat".

Després ha pres la paraula Manuela de Madre, exalcaldessa de Santa Coloma de Gramenet: "Josep María Sala tiene como aficiones la política y la jardinería. Son pasiones muy nobles. El PSC es una organización política de primer nivel. El compromiso político es algo noble. Casi un arte".

El primer secretari del PSC Miquel Iceta, ha afirmat que "el PSC és la unió de 3 partits però darrera hi ha molts móns. El PSC ha resistit tant gràcies als seus valors, la seva història, els seus dirigents i els seus militants i simpatitzants. Els seus fundadors ens van deixar un llistó molt alt. I ens hem d"emmirallar en el seu exemple. Hem heretat una organització i l'hem de deixar més forta, més unida i més eficaç. No oblidem mai d'on venim. Honorem la memòria. El PSC és un instrument a favor d'uns valors i al servei dels treballadors i classes populars. Va fer possible l'ideal d'un sol poble, que hem de preservar".

Finalment va prendre la paraula l'autor del llibre, Josep M. Sala, que va fer un exhaustiu repàs a la història del socialisme català vista des del seu prisma personal, com a testimoni de primera mà: "Tenim moltes coses a fer encara. Fem un bon balanç però tenim molts reptes de futur. Som el resultat i els hereus de molts partits que es van agrupar en la unitat socialista. La nostra capacitat d'agregació ens va fer el 'pajaro verde', en paraules d'Isidre Molas". Al finalitzar l'acte l'autor va poder signar desenes de llibres a tothom qui li va demanar.

Als enllaços de sota trobareu el llibre en format PDF (també podeu clicar aquí) així com un recull de premsa de l'acte.

En el següent enllaç també podreu veure les fotos de la jornada:  shorturl.at/glvOX

 

PDF

Moments del socialisme català

 

PDF

Recull de Premsa

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS