El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

08/03/2013

Rocío Martínez-Sampere, a la trobada d’activistes del PSE a Budapest

La diputada al Parlament de Catalunya i secretària d'Economia del PSC, Rocio Martínez-Sampere, membre de l'executiva de la Fundació Rafael Campalans, va participar divendres 8 de març a la trobada d'activistes del Partit Socialista Europeu (PSE)"Together for Change!", que s'ha celebrat durant tot el cap de setmana a Budapest.

Convidada per la Fundació Europea d'Estudis Progressistes (FEPS), Martínez-Sampere va ser una dels experts de la sessió "New Political Economy", compartint taula amb el diputat socialista de l'Assemblea Nacional Francesa, Pierre-Yves Le Borgn', amb Ronny Mazzocchi, del departament d'Economia i Estadística de la Universitat de Siena (Itàlia), i amb Edit Herczog, diputada del Parlament Europeu.  

D'entre els participants a la resta de taules, van destacar, entre d'altres, Anna Colombo, secretària general del grup S&D al Parlament Europeu, Marije Laffeber, diputada secretària general del PSE, Katarina Nevedalov, vicepresidenta del PSE, i Andrew Harrop, de la Fabian Society.   

La primera trobada d'activistes del PSE es va celebrar el juliol de 2008, a Viena, amb la voluntat d'ampliar l'abast del debat sobre el futur d'Europa i millorar la cooperació entre membres del PSE de tots els països. Enguany la trobada s'ha celebrat a Budapest i ha estat enfocada a nodrir amb les contribucions dels experts el programa fonamental del PSE, que servirà de base per al manifest electoral europeu de 2014.

 

PDF

Programa de la trobada

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS