El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

11/07/2011

UPEC 2011

La UPEC ha finalitzat les seves VII jornades amb un èxit rotund d'assistència i valoració més que positiva de les taules que s'han dut a terme del 4 al 8 de juliol.

Ens trobem davant la imposició d'un canvi de model social sustentat pel fantasma de la crisi econòmica. Per sortir d'aquesta situació els experts dels mercats financers imposen solucions entre les quals prevalen les retallades socials i aquelles amb un marcat accent de deconstrucció del sistema de valors i drets defensats per la democràcia. Solucions que reediten els camins que ens van portar a la crisi, solucions que no afronten les seves causes, solucions que ens porten cap a l'esfondrament social, polític, ecològic i ètic. Davant la pressió d'aquests mercats i la desorientació latent pel descrèdit vers els referents de les esquerres, afloren amb força veus de Resistència.

És precisament sota el lema "Resistències" que s'ha organitzat aquesta UPEC 2011, que s'ha estructurat entorn a quatre eixos:

- Els fonaments de l'esquerra
- Les fronteres socials
- Els diners
- El futur

Vicenç Navarro, Antoni Gutiérrez-Rubí, Milagros Pérez-Oliva, Marina Geli, Arcadi Oliveres, Salvador Giner, Eduard Soler, Ada Colau, entre molts d'altres, són alguns dels ponents que han passat aquests dies per la UPEC.

Per accedir al resum de cadascuna de les taules, podeu accedir al lloc web de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya, http://www.upec.cat/ca/ 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS