El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

30/10/2011

Conferència Política del PSOE 2011

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Madrid la Conferència Política del PSOE 2011, que ha definit l'oferta programàtica del partit de cara a les eleccions generals que se celebraran el 20 de novembre.

La Fundació Rafael Campalans ha participat en els darrers mesos en l'elaboració del document marc d'aquesta Conferència Política, havent estat present en les diverses reunions que s'han organitzat des de la Fundación Ideas.

La Fundació ha estat present en aquesta trobada, dins de la delegació dels socialistes catalans, que han apostat una vegada més pel desenvolupament de la cultura federal, tot subratllant que un Estat de les Autonomies amb cultura federal serà més útil per sortir de la crisi.

Amb les seves esmenes, a més, el PSC ha volgut ressaltar el caràcter plurilingüe de l'Estat, com va apuntar el diputat del PSC i portaveu adjunt del Grup Socialista al Congrés, Daniel Fernández, en roda de premsa, tot defensant la immersió lingüística a l'escola com un model d'èxit i convivència.

D'altra banda, el PSC ha presentat diverses iniciatives en la línia de reforçar les reformes que ajudin en la superació de la crisi econòmica, sempre en coherència amb el model de cohesió social que propugnen els socialistes. En aquest sentit, es va posar l'accent en la necessitat d'utilitzar més i millor la política fiscal per regular l'economia i d'apostar per les noves energies com a element de creixement econòmic.

Per últim, les esmenes també se centren en destacar el paper
d'Europa, perquè, va dir Fernández, "sense Europa no hi ha sortida de la crisi ni per a Catalunya ni per a Espanya".


 

PDF

Esmenes més destacades del PSC

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS