El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

18/10/2010

VIII Conferència Nacional – Convenció del programa electoral del PSC

Més de 800 delegats del PSC han assistit aquest cap de setmana a la VIII Conferència Nacional, en què s'ha aprovat per unanimitat el programa electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A la inauguració de la Conferència hi van intervenir l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, i presidenta de la taula de la Conferència, Núria Marín, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, el ministre de Treball i Immigració i número tres a les llistes per Barcelona, Celestino Corbacho i la consellera de Justícia i número 2 a les llistes per Barcelona, Montserrat Tura. Tots van destacar la importància de la Conferència per donar veu als delegats del partit, i crear així un programa que fos fidel a la realitat plural que representa la societat catalana.

El matí de diumenge, els portaveus de cadascuna de les cinc comissions de treball van resumir les principals propostes i es van aprovar per unanimitat els dictàmens de cadascuna de les comissions. Sens dubte, de la cloenda de la conferència, a càrrec del President Montilla, cal destacar l'aportació de vitalitat i optimisme que va transmetre als assistents.


 

 

PDF

Discurs íntegre del President Montilla

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS