El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

01/10/2014

La Fundació, millorant en transparència

La Fundació Rafael Campalans vol fer una aposta clara per la transparència, i per això ha volgut millorar la seva comunicació sobre l'objecte, funcionament i gestió de l'entitat.

Segons l'Informe "Transparencia, el mejor eslògan 2013", publicat el passat mes de juny per la Fundación Compromiso y Transparencia (si us registreu podreu descarregar-vos l’informe gratuïtament), en un rànking de 39 fundacions polítiques, la nostra Fundació ocuparia el cinquè lloc, dins el grup de les entitats "translúcides", en complir 7 dels 15 indicadors de transparència. Segons l'informe, només dues fundacions (Fundación Alfonso Perales i FAES) estarien dins el grup de transparents, 3 serien translúcides (Fundación Sabino Arana, Fundación Progreso y Democracia, i la nostra), i les 34 restants entrarien en la categoria d'opaques.

Analitzats els resultats de l'Informe, la Fundació Rafael Campalans es va proposar com a objectiu prioritari complir amb els nivells de transparència recomanats, i es va posar a treballar per assolir-los.
Així, l'apartat "Qui som" de la nostra pàgina web hi hem inclòs informació que l'Informe ens indicava. Així, hi trobareu com a novetats:

- Els Estatuts de la Fundació

- Informació econòmica de la Fundació

- Totes les Memòries d'Activitats dels darrers anys

Des de la Fundació Rafael Campalans seguim treballant per afegir més informació encara per complir amb el total dels 15 indicadors de transparència. De moment en complim 11, pel que ja estaríem dins el grup de fundacions transparents. La nostra aposta per la transparència és ferma i compromesa, i volem seguir avançant en aquest àmbit amb un únic objectiu: ajudar en la mesura de les nostres possibilitats a que la ciutadania recuperi la confiança en la política.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS