El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

03/10/2007

Fes-te amic de la Fundació

Des de la Fundació Rafael Campalans encetem una campanya per ampliar el nombre d’amics i amigues de la fundació amb la intenció d’enfortir i estendre els projectes de la nostra entitat. 

Actualment, prop d’un miler de persones reben periòdicament els nostres butlletins electrònics i les nostres convocatòries, però només al voltant de 250 col·laboren econòmicament amb la Fundació. Amb aquesta campanya volem que, aquells qui rebeu les nostres comunicacions electròniques, tingueu també accés a totes les publicacions en paper, amb una quota mínima mensual de 7 euros (84 anuals).

Si et fas Amic, rebràs un primer lliurament amb les novetats dels darrers mesos: el Paper “La identitat política de la Unió Europea”, de Thomas Meyer i Alfred Gusenbauer; el Debat “Pensar en els ciutadans, fer les ciutats”, amb les intervencions del president Montilla, del viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, i de la vicepresidenta del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega a la XXI Escola d’Hivern del PSC; i les darreres publicacions del nostre Arxiu Històric, “Joan Codina i Torres, un socialista a la conselleria del treball (1927-1999)”, David Ballester, i el Butlletí número 13, dedicat a l’exposició “Els Socialistes de Catalunya i les eleccions del 15 de juny de 1977”. Rebreu també el catàleg d’aquesta exposició, el llibre “El catalanisme i la cultura federal. Història i política del republicanisme popular a Catalunya el segle XIX”, de l’historiador Pere Gabriel, i “El nou Estatut. Comentaris a peu d’obra”, de la diputada Lídia Santos, un dels llibres amb més èxit dels editats per la Fundació fins ara.

Per conèixer a fons el dia a dia de la Fundació Rafael Campalans, descarrega’t aquí la nostra Memòria d’Activitats 2006, any en què vam incrementar notablement les nostres activitats i publicacions en tots els àmbits.

Com fer-se amic?

Fer-se AMIC és fàcil. Només ens has d’enviar un correu electrònic a [email protected] amb les teves dades (nom, cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic), i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per demanar-te les teves dades bancàries. Recorda que les donacions a la Fundació gaudeixen de beneficis fiscals a la Declaració de la Renda.

Si tens qualsevol dubte, truca’ns al 93.319.54.12 o envia’ns un correu electrònic.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS