El think tank del socialisme català

 

 

 

 

Publicacions Activitats
 

Activitats

21/04/2006

Carmen Calvo, Premi Memòria Popular

El Premi Joan Reventós a la Memòria Popular s’atorga a la millor aportació a favor de la memòria popular a Catalunya, sigui en el camp de la recerca com en el de la difusió massiva (escrita, radiofònica, televisiva, etc.). Enguany el guardó va a mans de la ministra de Cultura del govern espanyol, Carmen Calvo, pel seu compromís en la defensa del retorn dels Papers de la Dignitat a Catalunya.

Les 500 caixes amb els documents de la Generalitat republicana que van sortir el 19 de gener de l’Arxiu Nacional de la Guerra Civil de Salamanca van arribar a Catalunya el 31 de gener a primera hora del matí. Aquest esperat retorn és mèrit, en part, del compromís adquirit per la ministra de Cultura, Carmen Calvo. Des de l’inici del seu mandat, Calvo va reiterar el seu desig de fer justícia amb Espanya, amb la memòria i amb la identitat de Catalunya.

Professora Titular de Dret Constitucional a la Universitat de Còrdova, Carmen Calvo va ser vicedegana de la Facultat de Dret i Secretaria General d’aquesta Universitat. Ha estat també Consellera del Consell Econòmic i social de Còrdova. Abans de ser ministra, Carmen Calvo va ser diputada per la província de Còrdova al Parlament andalús i Consellera de Cultura de la Junta d’Andalusia.

 

 

 

Activitats realitzades


 

 

 

 

Arxiu històric
del socialisme
català

'Claves sobre la estructura y la negociación de la financiación autonómica'
Papers de la Fundació

Informe Social: Había alternativa: nueva crisis, distinta respuesta.
Col·lecció Informes

Vall d'Aran. Una autonomia dins una autonomia
frc Llibres

Transparència

Cartells socialistes

Reforma federal

Arxius PSC

 

Segueix-nos

Carrer Pallars, 191
08005 Barcelona
[email protected]

T +34 933 195 412

creat per ATIPUS